Neem vrijblijvend contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Over ons hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Stef van den Berg is gespecialiseerd in ontwerpen en aanleggen van tuinen en groenprojecten. Ook voor onderhoud kunt u zeker bij ons terecht. Hoveniersbedrijf Stef van den Berg is een gediplomeerd bedrijf met 12 jaar ervaring in het tuinvak. Hoveniersbedrijf Stef van den Berg werkt een gedeelte van het jaar zelfstandig en maakt in de drukkere periodes van het jaar gebruik van ervaren medewerkers die beschikken over talent, kennis en liefde voor het vak. De vakbekwaamheid, in alle mogelijke projecten, is groot. Dit geeft de huidige werkzaamheden een duidelijk kwaliteitskenmerk.
Stef van den Berg hoveniers kenmerkt zich door het persoonlijke contact: Projecten worden doorgesproken met de ontwerpster Dorien de Boer en de complete uitvoer wordt in eigen beheer gedaan. Kosten- en kwaliteitsbeheersing zijn hierbij de uitgangspunten. Door het hebben van één aanspreekpunt kunnen alle werkzaamheden op elkaar worden afgestemd, zodat het project probleemloos verloopt. Hoveniersbedrijf Stef van den Berg werkt voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Schroom niet, contact ons.

Wilt u een offerte ontvangen, heeft u een vraag of een opmerking? Daarvoor kunt u ons formulier gebruiken.
Bellen (06 – 23249319) of emailen (info@stefvandenberg.nl) kan natuurlijk ook altijd.

Garantie van uw VHG-hovenier

Gaat u in zee met een VHG-hovenier, dan kunt u rekenen op:

  • vakkundige aanleg of renovatie van uw tuin
  • deskundig advies
  • planmatig onderhoud

Dit wordt allemaal vastgelegd in een heldere, gedetailleerde offerte. U ontvangt deze samen met een exemplaar van de Algemene Consumentenvoorwaarden van Branchevereniging VHG.
En als er dan toch iets misgaat? Omdat u zaken doet met een VHG-hovenier, heeft u – wanneer uw klacht terecht is – op basis van deze voorwaarden de garantie dat fouten en schade worden hersteld.

Lees meer op de VHG website.

SBB Leerbedrijf

Wij zijn een erkend SBB Leerbedrijf.